Madeleine Jarlhed

Senaste inläggen

Av Madeleine Jarlhed - 11 september 2012 08:00

Grattis på födelsedagen Karl!!!!

 

 

ANNONS
Av Madeleine Jarlhed - 10 september 2012 15:30

Här är den!

Den bittra sanningen...


Jag har nu köpt mitt första klädesplagg i st 38   (förutom mina baggyjeans jag köpte när jag var gravid).

Bortsett från min viktuppgång så tycker jag att kavajen är himla snygg!Alla "kändis"bloggare lägger ju ut bilder på sig själva och sina kroppar, inte ska jag vara sämre, så nu gott folk tänkte jag visa något mycket "sällsynt", som finns i alla länder världen över och som ingen "kändis"bloggare (vad jag vet) har visat tidigare:

Låt mig få presentera....*trummvirvel*  den berömda...

CELLULITEN !!


Notera gärna hur kameravinkeln framhäver min gigantiska och vackra höft       Länge leve sanningen           

ANNONS
Av Madeleine Jarlhed - 4 september 2012 17:11

Vad gör du med ditt liv?

Vad drömmer du om?

Följer du dina drömmar?


 


För några veckor sedan var jag på en mycket bra, rolig och tänkvärd föreläsning. Inte alla föreläsningar är en fröjd, men denna föreläsningen med Olof Röhlander var det. Jag tänker varje dag på saker han berättade, tyckte och förmedlade. Allt handlade om hur du ser på ditt liv, vill du hitta problem eller möjligheter? Det är ju faktiskt du själv som bestämmer.


 


Det du tränar på, är det du är bra på!

Så vad tränar jag på?


....Tänk på det en stund...

Av Madeleine Jarlhed - 3 september 2012 15:01

Sitter ensam i tystnaden och njuter. Per är på vift för att ställa undan husvagnen inför hösten och vintern. Walle sover. Det är så skönt, så lugnt och jag får sitta still   .


Jag funderar på min oexisterande träning. Varför är det så himla svårt att ta sig till gymmet och börja träna? Jag är motiverad, jag vet att jag skulle må så mycket bättre, orka mer på dagarna, få snyggare kropp, sova skönare på nätterna, ja allt det där som träning medför.... ändå har jag så svårt att ta mig dit...

 


Workout? Swearout?

Av Madeleine Jarlhed - 2 september 2012 20:02

Är egentligen för trött för att blogga men jag såg ett klipp på Shulman show precis som gjorde mig riktigt upprörd!!!

De handlade om baby yoga där man svingar sitt barn på de mest obehagliga sätt runt sin stora vuxna kropp. De menar att de ska vara bra för blodcirkulationen mm. MEN detta lilla barn i visningsfilmen gråter HELA tiden och är helt livrädd.


JAG ÄR SÅ FÖRBANNAD, HUR KAN MAN GÖRA SÅ MOT ETT LITET BARN????


Ingen vettig människa skulle vilja bli svingad eller tillåtas att bli svingad på det sättet själv, så hur i HELVETE kan man göra så mot ett litet försvarslöst spädbarn??!!!!

Barnet lär aldrig kunna känna trygghet hos den människan som utövar baby yoga, eller barnmisshandeln som det faktiskt är!


Fruktansvärt hemskt!

Jag bryr mig inte om det faktiskt är bra för barnets blodcirkulation eller andra fantastiska saker, för barnet är totalt vettskränd!

Vi kanske skulle utsätta dessa "baby yoga utövare" för deras värsta mardröm, filma det och säga "men gud så bra nu får dem jobba med sina kännslor och det är ju BRA!"


Vill ni se klippet på barnmisshandlaren så finns det på aftonbladet - shulman show - avsnitt 9 - säsong 6

 

Kommentera gärna era åsikter i mitt kommentarsfält när ni sett klippet och tala om vad ni tycker!!!


Av Madeleine Jarlhed - 2 september 2012 19:35

Idag är vi lite trötta och sega efter gårdagens kräftskiva. Ändå har jag lyckats hålla igång mig och städat, diskat och tvättat. När Walle vaknade ville han som vanligt att vi skulle gå ut och leka så lilla familjen trallade ut genom den gamla grinden på baksidan och skuttade upp i skogen.

Walle älskar att gå omkring på stigarna där. Idag gick vi upp för grusbacken och vi kom nästan hela vägen upp innan Walles ben inte orkade bära honom längre, då blev det en gosig promenad ner igen   .


 

Av Madeleine Jarlhed - 31 augusti 2012 21:11

I går när jag målade mina naglar tittade Walle på mig en stund, sedan sa han "dä, dä!" och pekade på sin pekfingernagel. Yes äntligen nått han är lik mig på tänkte jag och skruvade upp locket på nagellacksburken och började glatt måla det ena pekfingret... så ville han ju så klart ha på det andra pekfingret också så det fick han, men sen var det stop, "nääj" ropade han när jag skulle måla resten av naglarna. Två naglar räckte, en på var hand, det var det han tyckte var snyggt. För snyggt tyckte han det var, han visade STOLT upp sina naglar för sin pappa genom att peka och säga "dä, dä!".


 

Av Madeleine Jarlhed - 27 augusti 2012 20:25

Här sitter jag och dricker te en måndagkväll. En vanlig måndagkväll?

jo.. fast ingen dag är ju den andre lik, så det är väl egentligen en ovanlig måndagkväll?


Jag njuter av mitt varma rabarber & grädde te medan jag funderar på kvällsmötet jag nyss kommit hem från. Om en stund ska jga hoppa ner i sängen och läsa en "hemläxa" vi fick av rektorn/förskolechefen på mötet. En bok/ett häfte som heter Uppföljning, utvärdering och utveckling i förskolan. Hade jag fortfarande pluggat nu hade jag förmodligen känt åh nej orkar inte läsa mera, men så känner jag inte nu, jag är inte alls besvärad av att läsa ännu en "kursbok", tvärtom det ska bli intressant. I sommras...ja det var ju inte allt för länge sedan fast vi inte hade någon sommar i år... så bestämde jag mig för att jag ska försöka läsa lite mer böcker och då kan jag ju lika gärna börja med den här   .


Jag funderar en hel del på livets alla stora och små ting. Något jag tänkt på flera gånger (ja jag erkänner jag läser Kissie blogg - åh nej hur kan hon med, det är ju bara fjortisar och mediamänniskor med ide torka som lärer den!- Näe det är det inte, även småbarnsföräldrar med för mycket hjärnaktiviteter behöver koppla av genom att läsa blask-bloggar ibland)

är hur Alexandra Nilsson aka Kissie kan driva en så stor blogg och vara en stor förebild för många yngre tjejer och killar och ha så många stavfel som hon har i sina texter...

Självklar kan man inte vara bäst på allt och hon har väl så mycket pengar så hon behöver väl inte bry sig, men när man driver en så stor blogg där texten är hela...jobbet? så borde hon (tycker jag) försöka kolla upp sina stavningar innan hon publicerar.

Nu kanske några av er få som läser min blogg känner att vänta nu lite Madde, du är inte bättre själv och det är jag nog inte (jag stavar dock inte fel på ord som "...än och samma..") MEN jag driver heller inte en stor blogg och jag är inte en stor förebild för tusentals människor!


men för att avsluta lite glatt:

Tänk på att framrutan i bilen är större än backspegeln!

sug på meningen med den texten en stund.


Natti natti  


Presentation

Madeleine Jarlhed

Hur skulle världen se ut om ingen gjorde mina hjältemodiga misstag?

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013
>>>

Besöksstatistik

Länkar

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Följ bloggen

Följ Madeleine Jarlhed med Blogkeen
Följ Madeleine Jarlhed med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se